Werkwijze

Streven naar perfectie

Voor al onze betonwerken houden we ons aan een strikt stappenplan, zeker wanneer het om een groot project gaat. Dit is van het allergrootste belang voor de stabiliteit van al uw betonwerken. Indien de basis door ons niet goed gelegd is, is het quasi onmogelijk om dit terug recht te trekken.

Bij CG Betonkelders werken we met oog voor detail en rekenen we alle mogelijke factoren tot in de detail uit. Dit gaat van de afmetingen voor de bekisting tot de samenstelling van het beton. Hierdoor kunnen we 100% garantie geven op een solide basis.

 

Voordelen

Als plaatser van betonkelders bieden we architecten en algemene aannemers volgende voordelen:

  • Een 100% gegarandeerde waterdichte kelder die tevens dienst kan doen als een stevige fundering voor de woning.
  • Kwaliteit van de bovenste plank wat betreft uitvoering en materiaal.
  • Een transparante, heldere communicatie en duidelijk afspraken.
  • Stiptheid van de werken waardoor de rest van uw projectplanning niet in het gedrang komt.
  • Indien gewenst: extra betonwerken zoals het plaatsen van keerwanden, parkeergarages, zwembaden,…

Betonpompwerken

Heeft u een moeilijk bereikbare werf en wenst u er beton te laten storten? Maak dan gebruik van CG Betonwerken. Wij beschikken over een betonpomp waarmee we probleemloos grote afstanden kunnen overbruggen of over gebouwen kunnen reiken. Ook indien er dus enkel beton gestort moet worden, kunt u op ons rekenen. U huurt dan de betonpomp + bediener aan een zeer goede prijs/kwaliteit.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Partnerships

Voor alle betonwerkzaamheden maken we gebruik van de diensten van een erkende BENOR-betonleverancier.

Zelf vinden we het ook belangrijk dat mensen die met ons samenwerken volledig op ons kunnen rekenen en de betonwerken vol vertrouwen aan ons kunnen overlaten. Dankzij onze vakkennis, passie en gespecialiseerde medewerkers hebben we heel wat kwaliteit in huis.

Heeft u reeds enige ervaring binnen de bouw of zelfs specifiek binnen de betonbouw en bent u op zoek naar een nieuwe job? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Regelmatig zoeken we extra medewerkers met een passie voor het vak.

Contact

Voor vragen, contacteer ons vrijblijvend.