Betonwerken

Particuliere, agrarische en industriële betonwerken

Naast betonkelders kunt u bij ons ook terecht voor algemene betonwerken zoals het voorzien van keerwanden, vloerplaten of de aanleg van betonnen zwembaden, enz…

Op agrarisch en industrieel gebied helpen we u graag met de aanleg van beerputten, silomuren, ligboxen, weegbruggen, laad- en loskades, waterputten en veel meer.

Vraag ons gerust naar de diverse mogelijkheden.

 

Onze troeven

Bij CG Betonkelders zijn al uw betonwerken in goede handen. Of het nu om een kleine opdracht gaat of een grootschalig project, wij werken elke werf nauwkeurig af volgens de regels van de kunst en met de beste kwaliteit beton, afkomstig van BENOR-gekeurde leveranciers.

Onze troeven:

  • Jarenlange ervaring binnen de beton- en bouwsector.
  • Geschoolde, gedreven medewerkers met oog voor detail.
  • Een hecht team dat perfect op elkaar is ingespeeld.
  • Vakkennis en de gedrevenheid om zich steeds bij te scholen.
  • Transparantie en een goede communicatie.
  • Kwalitatief werk met ??? jaar garantie.
  • Gebruik van professioneel materieel en het allerbeste materiaal.

Safety first

Omdat betonwerken onder de bouwsector vallen, voldoen wij ook aan de nodige voorschriften volgens de Bouworde.

Al onze medewerkers krijgen de nodige veiligheidsvoorschriften en volgen jaarlijks een opfrissingscursus in verband met veiligheid op de werf. Wij zorgen ook dat ze kunnen beschikken over de nodige PBM’s en voorzien indien nodig in collectieve beschermingsmiddelen.

Wanneer u, als hoofdaannemer, met ons in zee wenst te gaan, kunt u er dus zeker van zijn dat onze medewerkers alle veiligheidsmaatregelen in acht nemen, zowel op kleine als op grote bouwwerven.

Ook onze machines worden volgens de gangbare wetgeving met de nodige regelmaat gekeurd en nagezien.

Een goede communicatie maakt goede vrienden

CB Betonkelders uit West-Vlaanderen is een betrouwbare partner voor al uw betonwerken, met specialiteit in kelders en funderingen. Als aannemer of architect kunt u rekenen op een vlotte communicatie en goede opvolging van de planning.

Doordat wij uitsluitend werken met beton van BENOR-centrales bent u zeker van een goede kwaliteit en een stabiele ondergrond voor uw bouwproject.

Wenst u graag dat wij ook de stabiliteitsstudie en het bodemonderzoek voor uw bouwproject uitvoeren, dan beschikken we ook hiervoor over de nodige expertise.

Contact

Voor vragen, contacteer ons vrijblijvend.